tiistai 11. maaliskuuta 2008

St Petersburg & Moscow

Olipahan pitka aika notkua Pietarin rautatieasemalla eilen illalla kahdeksasta kahteen. Kaikenlaisia heeboja sita yolla naki. Ei monikaan ihan puhtailla jauhoilla kulkenut... Juna oli suht mukava ja hytin jaoin kolmen muun kanssa. Matka kuluikin nopeasti nukkuessa. Kello 12 juna saapui Moskovaan. Moskova toivotti heti lampimasti tervetulleeksi. Kun astuin ulos, pulu paskoi keskelle kuulaani. Tuntuu alkumatkasta kaikki vanhat kliseet osuvan kohdalleni. No, tekevalle sattuu, tavataan sanoa. Nyt olen Yaroslavskin rautatieaseman laheisyydessa tappamassa aikaa. En viitsi kylille lahtea etten vain myohasty junasta. Tassa kylassa kun mikaan ei tunnu olevan pienta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erikoiset tukanpesuaineet sulla..! Ulan Batorissa ei ole "siivellisiä" puluja- ja shamppookin on suomalaista ja pullosta..:)
La 15.3:tta klo 15:20 saavun itse UB:hen.
JEA

Samppu kirjoitti...

Eiko vain olekkin. Su 16.03 klo. 7.30 kommin unisena junasta asemalle. Kuumenna kattilassa pesuvesi valmiiksi. Saatan olla pesun tarpeessa. Muutama tunti ja sitten saa nauttia junailusta oikein kunnolla...ja Vodkasta myos.

Äiskä kirjoitti...

Alku aina hankalaa... Osaavat Pietarin pulut ainakin valita laadukkaan kaalin. Hyvää ja turvallista matkaa Ulan Batoriin Samppa!
Äiskä

Silli kirjoitti...

Helppohan ne paskat on kaapia nykyisestä tukasta. Komeeta...

Anonyymi kirjoitti...

Taalla Aasian maissahan se tarkottaa hyvaa onnea!!! Eli onnex olkoon vaan kun sait kakit kuulaas...

Niko